Paul McCartney en Heather Mills uit elkaar

Icoon ShowbizzNa een huwelijk van bijna vier jaar gaan Paul McCartney en Heather Mills van elkaar scheiden. De 63-jarige ex-Beatle en het 37-jarig voormalige fotomodel voeren de voortdurende media-aandacht aan als oorzaak waardoor het huwelijk op de klippen is gelopen.

"We vonden het door de constante bemoeienis met onze privélevens steeds moeilijker een normale relatie te onderhouden", zo stellen de twee in een persverklaring, "We hebben heel hard geprobeerd er het beste van te maken, ondanks de dagelijkse spanningen om ons heen. Het doet ons dan ook verdriet dat we hebben moeten besluiten ieder onze eigen weg te gaan." Voor McCartney komt daarmee een einde aan zijn tweede huwelijk. Sir Paul was eerder getrouwd met de fotografe Linda Eastman, van 1969 tot 1998, toen zij bezweek aan borstkanker. In 2002 hertrouwde hij met Mills, die hem in oktober 2003 dochter Beatrice schonk.

We hopen dat we de ruimte en tijd krijgen om door deze moeilijke periode heen te komen, aldus het tweetal, dat tevens aangeeft als vrienden uit elkaar te gaan.

Paul McCartney en zijn aastaande ex-eega Heather Mills
Paul McCartney en aanstaande ex-eega Heather Mills

Met dank aan Herald en toppicelli voor de submit.