James Bond-fans dreigen met filmboycot

Icoon ShowbizzWoedend zijn ze, de James Bond-fans die nog steeds niet kunnen accepteren dat Pierce Brosnan ontslagen is als Bondvertolker. Tegelijkertijd zijn ze veel te laat, want maanden geleden werd al bekendgemaakt dat Daniel Craig en niet Brosnan de nieuwe Bond zou spelen. Hier zijn de fans echter helemaal niet tevreden mee, en ze dreigen daarom met een boycot van de nieuwste film rond de Britse actieheld, die dit jaar nog uit zal komen.

De teleurgestelde en tevens furieuze fans hebben een website gelanceerd waarop zij klagen over het onrecht dat hun is aangedaan. Op craignotbond.com staat dat liefhebbers over de hele wereld niet kunnen begrijpen dat Brosnan op zijn hoogtepunt ontslagen werd. "En als vervanger heeft het productiebedrijf van de Bondserie de korte en blonde Daniel Craig gecast, die er bovendien vreemd uitziet", zo staat op de site te lezen.

Craig, bekend van films als Munich en The Jacket, wordt door de New York Times beschreven als een bleke man met een plat gezicht en grote, vlezige oren.


Daniel Craig als James Bond