De geheime 5 jaar meet gesprekken in FOK!radio

FOK!RadioEgo's. Die hoor je vanavond vanaf 20:00 uur in FOK!radio. IR Baboon en PrivateRyan krijgen hun eigen zendtijd. Het enige verschil is wel dat zij in licht beschonken toestand op deze 5 jaar meet de microfoon ter handen namen. Vanavond hoor je dus hoe PR op zoek gaat naar een nieuwe vrouw en hoe IR Baboon de wannabeecrew voor een fatsoenlijk gesprek probeert te verleiden. Verder hoor je de gesprekken die SunChaser en Nolius hadden met Cynix, Breuls, Miss_Blue en Golfer en wat Bluezz met Dr_Flash heeft uitgespookt. En ook het mysterie rond Faihy en Stranger wordt opgehelderd.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

SunChaser en Nolius zijn er vanavond niet. Maar Martijn gaat de uitzending samen met een nog nader te bepalen gast verzorgen. Toch is Sun wel te horen, hij is op lokatie in Scheveningen waar de nieuwe film 'Cool' van Theo van Gogh met de hoofdrol voor Katja Schuurman in première gaat.

We nemen verder weer een kijkje in het nieuws van het afgelopen weekend, samengesteld door eSSe. Daarnaast neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!