Yvonne, Brechtje en Orange in FOK!Radio

FOK!RadioKen je het nog? Ted de Braak die een complete familie in zijn studio had en allerlei vragen over elkaar aan deze familie stelden? Ook vanavond zal dat het geval zijn, alleen dan zal SunChaser deze rol op zich nemen. De familie Heslinga komt namelijk in de studio van FOK!Radio. Admin Yvonne, dochter Brechtje en zoon Mr.Orange zullen in de studio zijn. Manlief Iteejer is zoals altijd hun chauffeur, dus ook hij is aanwezig. Daarmee is de familie bijna compleet in de studio.

Over de 12-jarige Brechtje zijn al heel wat topics geopend op FOK! Toch is ze altijd verlegen als ze aan de telefoon komt. Of ze dat vanavond ook is, hoor je dus vanaf 20:00 uur.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Daarnaast komt admin Breuls nog even aan de telefoon. Hij is op dit moment op Campzone aan het lannen. Verder draagt Sun zijn wekelijkse column voor en nemen we weer een kijkje in het nieuws van de afgelopen weekend, samengesteld door ChrisJX. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. Verder neemt Cynix zijn week op het forum met ons door, roddelen we met Yvonne en heeft Sun een column geschreven. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Reacties of opmerkingen over de uitzending of over FOK! kun je nu ook kwijt via de telefoon. Bel nu naar 06 - 458 66646 (normaal tarief) en laat je reactie achter! De leukste reacties hoor je terug in de uitzending!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!