Vijf seksgerelateerde aanhoudingen Nijmegen

Icoon Binnenlands nieuwsDe politie in Nijmegen heeft vrijdag en zaterdag vijf mensen aangehouden wegens zedendelicten. Twee mannen zijn opgepakt voor verkrachting, een man en een vrouw voor seks in het openbaar en één man voor het tonen van zijn lid aan voorbijgangers.

De twee 20-jarige Nijmegenaren zouden een 46-jarige vrouw hebben verkracht nadat ze haar na een nachtje uit mee naar huis namen. De vrouw dacht dat ze wat gingen eten, maar de mannen verkrachtten haar onder bedreiging van een mes. Zij wist uiteindelijk te ontsnappen en trof op straat een surveillerende politiewagen aan.

Een 37-jarige man en een 38-jarige vrouw, beiden uit Nijmegen, zijn aangehouden omdat zij in het openbaar seksuele handelingen pleegden. Een voorbijganger deed aangifte, waarop de politie hen heeft gearresteerd.

Een 56-jarige man uit Nijmegen is in Malden aangehouden omdat hij zijn lid aan fietsende voorbijgangers liet zien. Een 17-jarig slachtoffer noteerde zijn kenteken en meldde dat aan de politie. Hierop kon de man worden aangehouden.