Nicole Kidman draagt "naaktpak"

Actrice Nicole Kidman heeft geweigerd naakstcènes op te nemen voor haar nieuwe film "The Hours". In plaats daarvan draagt ze een soort "naaktpak". Daarmee lijkt het dus alleen maar of ze naakt is.

Het pak zit volledig strak om haar lijf, is huidkleurig en speciaal voor de Australische actrice gemaakt door een badpakkenspecialist. Het nut van het pak blijft toch enigszins onduidelijk: echt naakt, of naakt met een extra velletje. Wat is het verschil? Bovendien was de actrice eerder al in diverse films, waaronder Stanley Kubrick's "Eyes Wide Shut", geheel naakt te zien.

Naast Kidman spelen ook Meryl Streep en Julianne Moore een rol en de film wordt geregisseerd door Stephen Daldry, die eerder 'Billy Elliot' regisseerde. De film vertelt het verhaal van drie vrouwen op verschillende lokaties en in verschillende tijden. Alledrie zijn ze op zoek naar hun identiteit in de wereld.

Kidman speelt de rol van Virginia Woolf die aan een boek werkt in 1923, Moore leeft in de jaren '50 in Los Angeles en Streep leeft in de huidige tijd in New York.