Robbie Williams doet het met Geri Halliwell

Robbie Williams heeft toegegeven zo nu en dan het bed te delen met ex-Spice Girl Geri Halliwell. " We zijn eigenlijk alleen maar vrienden, maar zo nu en dan doen we het met elkaar", onthulde de popster in een interview met de Engelse radio.

De twee zijn heel close met elkaar sinds ze vorig jaar samen een maand op vakantie zijn geweest naar St. Tropez. Maar ondertussen zijn ze wel met anderen uitgeweest.

Robbie, die ook wat met Spice Mel C. heeft gehad, wakkerde de roddel zelf aan door een keertje te roepen: 'Ik zat ook in de Spice Girls; Ik ben bij twee binnen geweest.'

Tevens zei de zanger nog dat hij volledig met de drank en drugs is gestopt. "Ik ben nu oom geworden en ik wil er voor mijn kleine neefje zijn." Zijn zuster Sally is in november van zoontje Freddie bevallen.

Het enige wat zowel Robbie als Geri niet kunnen laten is roken. Robbie rookt zo'n 80 sigaretten per dag en Geri houdt hem daarmee gezelschap om af te vallen.

Verder maakte Willams bekend dat hij wil stoppen met het maken van tournees.

Zelf zegt hij: "Ik word doodziek van tournees. We zijn nu bezig met allerlei nieuwe songs voor mijn komende cd. Als we hiermee klaar zijn wil ik vrij nemen. Heel veel vrij nemen."

"Ik word er doodziek van dat Robbie Williams altijd maar overal aanwezig moet zijn, terwijl dat niet mijn eigen keuze is. Als de tournee in november eindigt, weet ik niet of ik nog ooit op tournee wil gaan. Nee serieus, dit is mijn laatste tournee."