Coby en Stefan gaan scheiden

Tweeënhalve maand nadat zij ten overstaan van miljoenen kijkers elkaar het ja-woord gaven in het tv-programma JA, IK WIL EEN MILJONAIR. gaan Coby Bos (29) en de Belgische ondernemer Stefan Kerkhofs (33) scheiden. Beiden hebben via hun advocaat de scheiding aangevraagd van hun huwelijk, dat na de tv-show van 8 oktober jongstleden op 23 oktober in het gemeentehuis van Blaricum bekrachtigd werd.

Coby Bos zal bij haar scheiding geen aanspraak kunnen maken op een financiële regeling. Stefan Kerkhofs heeft voor hij toezegde mee te werken aan het tv-programma een keihard contract laten opstellen door zijn juristen, waarin hij van elke aansprakelijkheid of betaling bij een scheiding gevrijwaard zou zijn. Hier was Coby, net als de andere kandidaten, van op de hoogte. Er rezen bij de toekomst van het bruidspaar al vragen toen bleek dat zij niet op huwelijksreis gingen en ook niet samenwoonden.

Zowel Coby als Stefan ontkenden echter tot vorige week nog dat zij problemen zouden hebben. Maar de waarheid is dat zij zich steeds meer aan "elkaar gingen ergeren", aldus een vriend van het paar, dat dus Kerstmis apart zal vieren.