Zalm heeft een muisarm

Chakotay had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Minister Gerrit Zalm van Financiën kampt met een pijnlijke muisarm door overmatig gebruik van computerspelletjes
Zalm speelde iedere dag minstens een uur lang samen met ex-staatssecretaris Vermeend computerspelletjes, en ook thuis was hij niet achter z'n pc-tje weg te slaan en vanwege een verkeerde houding heeft 'ie nu een (guus) Muisarm opgelopen.

De bewindsman vertelt in het huisorgaan van zijn departement uitgebreid over een slijmbeursontsteking in zijn rechterschouder. Nadat deze was ontdekt liet Zalm een werkplekonderzoek uitvoeren door de Arbodienst. Daaruit bleek dat er van alles mankeerde aan de werkplek. (nee, lul, je hoort geen spelletjes te spelen in de baas z'n tijd. Daar betalen we je niet voor !)
De bureaustoel op de werkkamer van het ministerie was niet goed, de computermuis bleek allerminst optimaal en het bureau van de bewindsman bleek op de verkeerde hoogte te zijn afgesteld. Ook de computer die Zalm thuis heeft staan droeg zijn steentje bij aan de RSI-problemen. "Ik kan thuis rustig een paar uur achter de computer zitten maar blijkbaar is dat dan toch te lang. Zeker als je in de verkeerde houding zit", aldus de bewindsman.

Zalm zal nu met spoed een nieuwe bureaustoel met in hoogte verstelbare leuningen krijgen. Verder heeft hij inmiddels een nieuwe muis. Zalm hoeft nu niet zijn hele arm te bewegen (sjees, wat de FOK! was dat voor muis ?)

Zalm noemt het werkplekonderzoek op zijn departement een 'eye-opener'. "De schroom die mensen hebben om met hun RSI voor de dag te komen vind ik onterecht", aldus de minister.

Hehe ik dacht dat al die politici niks van computers afwisten
Weet iemand z'n nick?

Submitter:  Bron: <a href="http://www.telegraaf.nl/" target=new>Telegraaf</a>