Fok!Forum drugs of therapie?

Fok!Forum drugs of therapie?

Ben ik verslaafd? Persoonlijk vind ik het wel meevallen.

Terwijl ik mijn vroegere vrienden steeds minder zie, neem ik weer een shot van Fok en blijf weer hangen tot in het diepste van de nacht. Voorzichtig begonnen, graaf ik me ondertussen steeds dieper in met extra activiteiten zoals een IRC chatbox, een project RC5 en leef ik me uit in de diversiteit van het aantal topics….. HELP!

Overdag werken? Wie doet dat nu nog! Stiekem even snel kijken op het forum wat er nu weer geschreven is en wie gereageerd heeft!
Soms wordt het allemaal even te veel en koppel ik hoogmoedig de modem af om mezelf serieus voor te nemen zeker een uur niet te kijken en eens de stapel werk die zichzelf vermenigvuldigd weg te werken!
Binnen dit uur beginnen er allerlei vreemde chemische processen in mijn lichaam te werken, stemmetjes fluisteren: "ach, ga nu even kijken", "werk straks anders wat langer door" en zoiets als "misschien gebeurt er wel iets leuks zonder dat je erbij bent!"

Zwemend tussen al die andere vissen in de virtuele Fok vijver lig ik in mijn bed: wakker Zelfs met mijn oogleden naar beneden passeren virtuele bekenden één voor één….. mijn gedachten malen maar door! Nicknamen als: Bolletje, Guus Muisarm, Buzzer, Knut, Manono, Love Mea King, Gheaven, Bixister, Lost95, Tazz, Ludo, TARAraboemdijee en Jezebel schieten door mijn gedachten, terwijl de vijver steeds voller en voller wordt, Zelfs Guus de Goudvis komt even kijken! Arghhh!

Vroeger wilde ik nog wel eens opstandig doen en op een chatbox bij zonnet of ilse gaan!
Een fles wijn, paar potjes bier en wat sigareten hielden mij uitstekend bezig.
Onder het stof ligt nu deze bookmark naar de chat, terwijl fokzine.net glanst van het vele geklik en gebruik.

Nog even, en ik pleeg voor mezelf een hardware-upgrade, beetje geheugenuitbreiding in de hersenen, tussen de maag nog een flinke harde schijf, extra processortje naar het hart en ik ben 24 per dag paraat! Dromend hiervan schieten gedachten als "mutli-tasken wordt dan mogelijk, fokken en werken tergelijk!" door mijn onder invloed staande lichaam.

Onder invloed waarvan? Wel mede-fokkers! Het Fok!Forum drugs! Levensgevaarlijk indien er niet gedoseerd mee om wordt gegaan!, virtuele rehab klinieken in het BB forum hebben mij niet geholpen en met een diepe zucht ben ik bezig om een brief te schrijven naar Danny en zijn discipelingen om declaraties voor doktersbezoeken en slachtofferhulp vergoed te kunnen krijgen.

Kinderen van God, bescherm U! zie in dat dit te ver gaat!
Langzaam worden wij gehersenspoeld met allemaal maar één taak: Ga Fokken!

Ben ik verslaafd? Langzaam maar zeker moet ik gaan toegeven van JA! zucht…