FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 15 juli 2000

Gewonde na ruzie over een stukje kip

In navolging van gewonden na een ruzie over het laatste flesje bier, is nu ook een gewonde gevallen om een stuk kip. In een Egyptisch gezin dachten ze lekker kip te gaan eten, totdat de man des huizes er achter kwam dat zijn portie kleiner was dan de porties van zijn zoons. Hij werd hierdoor zo verschrikkelijk boos, dat hij de volgens hem verantwoordelijke, zijn vrouw, uit het raam van hun huis op de 3e verdieping smeet.

De man is inmiddels gearresteerd en zijn vrouw ligt met een gebroken ruggegraat in het ziekenhuis.... om een stukje kip...

Wat rechters doen tijdens een zitting

Een Amerikaanse rechter ging net iets te ver tijdens een moordzaak. Terwijl de juryleden werden uitgekozen, zat de Texaanse (hoe kon het ook anders) rechter doodleuk twee van zijn colt-geweren te ontmantelen en schoon te maken.

Nadat de rechter bestraft was voor zijn gedrag zei hij het volgende over het incident: "I guess I won't do any more handgun repair on the bench. Almost all the judges carry guns, I should have just kept mine under the robe instead of outside of it with a screwdriver".

De uitkomst van de zaak was trouwens doodstraf voor de gedaagde....

Computerblad met illegale tips uit de handel

Geena had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Uitgever VNU moet alle jongste exemplaren van het tijdschrift Computer Idee uit de handel halen. Dat heeft de rechter vrijdag beslist in een kort geding dat betaalzender Canal + tegen VNU had aangespannen. Computer Idee beschrijft in het nummer van deze week hoe mensen met een paar ingrepen gratis naar betaalzenders kunnen kijken op hun computerscherm. Dat is strafbaar.

Het blad maakt duidelijk hoe in vijf stappen een gecodeerde, 'verminkte' uitzending van Canal + kan worden omgezet in een helder beeld. De computerbezitter moet daarvoor wel eenmalig een tv-kaart van rond de driehonderd gulden aanschaffen.
Ook het decoderen van de betaalzenders MovieHouse en Animal Planet is mogelijk volgens het blad. De gebruiker kan overigens niet altijd gelijktijdig beeld en geluid ontvangen. Dat is onder meer het geval bij Canal +.

Volgens de rechter zet VNU de lezers aan tot het plegen van een strafbaar feit. VNU moet binnen 24 uur alle nummers van het blad terugvragen. Volgens de advocaat van Canal + heeft VNU beloofd het artikel van de website te halen. Canal + zal rechtszaken beginnen tegen websites die de informatie op internet zetten.

De advocaten strijden dinsdag verder over een eventuele schadevergoeding en rectificatie.

TV-kaarten schijnen nu als hete broodjes over de toonbank te gaan alhoewel dit al een tijdje bekend was op internet

Duur E-Mailtje

Tita had ons via de newssubmit het volgende te melden:

"25 Redenen waarom bier beter is dan vrouwen". Onder die noemer stuurden werknemers van een Europees bedrijf een mailtje naar een Amerikaanse klant. Een grappig bericht zo dachten de werknemers. Een hele slechte en een hele dure, zo vond de vrouwelijke ontvanger. Via de rechter eiste zij van de Europese onderneming 2,2 miljoen dollar. Volkomen terecht, oordeelde de rechter.

Hmm... zo kan ik ook wel wat mensen gaan aanklagen

Gevangenen moeten in Aida spelen

Geena had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gedetineerden in een gevangenis in de Amerikaanse stad Cincinnati hebben een tijdje geen wasknijpers in elkaar hoeven te zetten. Een rechter had hen als vrijwilliger geworven voor een rol in de opera Aida van de Italiaanse componist Guiseppe Verdi. De opera van Cincinnati voert het stuk vrijdagavond uit.

Rechter Norbert Nadel, een operaliefhebber, bepaalde dat de tijd die de gevangenen moesten uittrekken voor de repetities en de uitvoering wordt afgetrokken van de tijd die ze aan werk voor de gemeenschap moeten besteden. Het was hem niet moeilijk gevallen vrijwilligers te vinden. De gevangenen spelen liever in de opera dan dat ze de gebruikelijke klusjes moeten doen. Alle gedetineerden die in de opera optreden, zitten vast voor kleinere vergrijpen als openbare dronkenschap.

Strijd om laatste bierfles

bazelaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dat moet problemen opleveren. Twee Heerlenaren, 41 en 32 jaar, kochten
donderdagavond gezamenlijk zeven halve literflessen. In de woning van de 41-jarige aan de Hommerterweg dronken ze allebei drie flessen leeg.

Rond 04.00 uur bleef er één fles over die ze beiden heel graag wilden hebben. De mannen kregen ruzie en sloegen elkaar met de lege bierflessen. Uiteindelijk raakte
de 32-jarige zodanig gewond dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen.
Wat zijn verwondingen zijn, is volgens de politie niet bekend. De 41-jarige is in zijn woning aangehouden.

Nu weet ik eindelijk waarom de six-packs zijn uitgevonden
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.