FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 17 mei 2000

Lasershow in plaats van vuurwerk bij EK

The Rabbit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het vuurwerk waarmee het Europees kampioenschap voetbal op 2 juli in Amsterdam zou worden besloten, wordt vrijwel zeker afgelast. Het initiatief daartoe is genomen door Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, dat het vuurwerk zou verzorgen. Er zal dan een lasershow komen i.p.v. het vuurwerk.

Weer een goede actie naar aanleiding van de ramp in Enschede.
Geen herrie, geen jankende honden, geen milieuvervuiling... en nog mooier ook!

Jammer, dat deze initiatieven vaak pas NA een ramp komen...

Dood door liposuctie

Animal had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Vlaamse huisarts is opgepakt omdat een 31-jarige patiënte van hem is overleden aan de gevolgen van een liposuctie die hij bij haar had verricht. Het parket van Ieper heeft de man opgepakt op verdenking van "opzettelijke doding".
De ingreep werd zaterdagmiddag uitgevoerd door de huisarts onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.
De ingreep leek probleemloos te zijn verlopen, maar in de nacht van zaterdag op zondag werd de vrouw doodziek.

Bij aankomst in het ziekenhuis bleek ze al te zijn overleden. De vrouw laat een man en een zoontje achter. De huisarts moet vrijdag voor de rechter verschijnen.

Zo ongezond is vet dus niet...

Le Pen en rapper in gevecht

Animal had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De extreem-rechtse Franse politicus Jean-Marie Le Pen van het Front National (FN) en de populaire uit Kaapverdië afkomstige rapper Stomy Bugsy zijn elkaar in de haren gevlogen aan boord van een vliegtuig op weg naar Straatsburg
Le Pen en Stomy Bugsy vloekten elkaar wederzijds uit alvorens het tot een handgemeen kwam tussen een van de lijfwachten van de FN-leider en een begeleider van de rapper. Op het vliegveld van Straatsburg dienden beide kemphanen een aanklacht tegen elkaar in wegens openbare belediging.
Le Pen was op weg naar Straatsburg voor een zitting van het Europarlement, waarvan hij tot onvrede van Parijs nog steeds lid is. De Franse rechter ontnam de 71-jarige Le Pen onlangs zijn burgerrechten, waardoor hij niet langer meer deel mag uitmaken van enig vertegenwoordigend lichaam.
De FN-leider werd destijds daartoe veroordeeld omdat hij tijdens de verkiezingscampagne in 1997 een socialistische kandidate had gemolesteerd. Hangende zijn hoger beroep bij de Franse Raad van State blijft hij lid van het Europarlement.

Agressieve kereltjes die Franse diplomaten

Michael Jackson wordt bokser

Animal had ons via de newssubmit het volgende te melden:

The King of Pop gaat de ring in! Hij wordt celebrity bokser in een nieuwe computergame, genaamd 'Ready 2 Rumble Boxing'. Een woordvoerder van de gameproducent meldde:
'We zijn heel blij dat Michael meedoet. Spelers kunnen nu zweven als een vlinder, steken als een bij en moonwalken als Michael Jackson!'
De game komt in november op de markt.

Michael Jackson als bokser ? Hmm, zal wel een handtasjesgevecht worden vrees ik

Vier jonge poesjes op reis

Een nest pasgeboren poesjes heeft onverwacht een lange reis gemaakt van Italië naar Groot-Brittannië.

Het nest raakte gescheiden van de moeder toen een vrachtwagen in Turijn werd ingeladen. Aangekomen in de Britse county Cheshire ontdekte de chauffeur zijn extra lading. De vier jongen overleefden de reis van 1600 kilometer en 48 uur per vrachtwagen en zullen worden teruggevlogen naar hun moeder.

Ahh wah lief !

Napster gebruikers binnenkort de bak in

Een 'senior binnen de muziekindustrie' (die anoniem wenst te blijven) heeft tegenover ZDNet verkondigd dat binnen vier maanden iemand achter de tralies zal verdwijnen omdat hij illegalie MP3 bestanden via Napster heeft gedownload. Dat zou een signaal moeten zijn dat piraterij in de VS niet getolereerd wordt.

Tot nu toe zijn alleen nog de verantwoordelijken van MP3.com en Napster voor de rechter gedaagd. Degenen die daadwerkelijk illegaal MP3-bestanden verspreiden – veelal studenten – zijn nog buitenspel gebleven. Maar niet lang meer, zo waarschuwt een topman binnen de platenwereld.

De Recording Industry Association of America (RIAA) stelt zich in toenemende mate agressief op tegen de welig tierende uitwisseling van MP3'tjes op het net. De eerste slagen zijn al gewonnen, tegen MP3.com en Napster. De volgende slag zal gevoerd worden tegen de gebruikers van programma's als Napster en Gnutella, zo voorspelt de topmanager.

De Nederlandse auteursrechtorganisatie Buma Stemra gaat nog niet zover om individuen aan te pakken. Bij het bestrijden van copyrightovertredingen ligt de nadruk op grote commerciële partijen, stelt woordvoerder George Knoops.

Buma Stemra is vooral bezig met het speuren naar websites met MP3-bestanden en grote loodsen met illegale CD's. Napster heeft geen prioriteit. Knoops sluit echter niet uit dat ook in Nederland in de toekomst hard zal worden opgetreden tegen een individuele gebruiker van een programma als Napster.

De Buma Stemra stippelt in dergelijke zaken overigens niet zelf het beleid uit. Dat doet Stichting Brein, waarin naast de Buma Stemra ook de platen- en filmindustrie zijn vertegenwoordigd.

Het moet niet gekker worden. Sorry meneer de moordenaar, er is geen cel voor u want er zit een student die een mp3 heeft gedownload in. Hebben ze nou ECHT niks beters te doen ?

Minister Borst doorgedraaid

Het is officiëel. Minister Borst spoort niet helemaal.

Minister Borst van Volksgezondheid wil een algeheel rookverbod op de werkplek. Daarbij zou het roken op schoolpleinen moeten worden verboden en moeten sigarettenautomaten verdwijnen. Een woordvoerder van het ministerie van VWS heeft dat meegedeeld.

De minister zegt dat het tijd wordt voor rigoureuze maatregelen, omdat de sociale partners in gebreke zijn gebleven. Naast het algehele rookverbod op de werkplek, zou de tabaksproductie in Nederland moeten worden stopgezet.
Een aanscherping van de Tabakswet is daarvoor noodzakelijk.

Minister Borst voelt zich gesteund door de uitspraak van de rechtbank in Breda, vorige maand. Daar bepaalde de rechter dat een PTT-medewerkster recht heeft op een rookvrije werkplek, en dat de werkgever daarvoor dient te zorgen.

Volgens Borst moet niet alleen de werkplek, maar ook het schoolplein volledig rookvrij worden. De minister vindt dat jongeren onder de 18 jaar niet zouden moeten roken. Als zo'n rookverbod op het schoolplein wordt overtreden, moet daar een boete voor het schoolbestuur op komen te staan.

Borst vindt dat sigaretten en tabaksproducten in de toekomst alleen nog in speciale tabakswinkels mogen worden verkocht. Daardoor zouden de duizenden sigarettenautomaten in horecagelegenheden op termijn moeten verdwijnen.

Nederland zou ook geen producent van tabaksproducten moeten zijn, vindt de minister. Voor grote tabaksfirma's is in de ogen van Borst dan ook geen ruimte meer. Op dit moment worden onder meer in Amstelveen bij Philip Morris op grote schaal sigaretten geproduceerd.

Volgens mij vergeet ministertje Borst dat dat nogal wat economische gevolgen kan hebben ook. Philip Morris dicht ? Dag duizenden banen.. En als ze nog steeds in de veronderstelling is dat mensen hierdoor minder gaan roken heeft ze ECHT een plaat voor d'r harses.

Kunstwerk gesloopt vanwege stank

Het Museum voor Actuele Kunst in het Belgische Gent heeft besloten de acht zuilen te ontdoen van de 8.000 plakjes ham. Het project van de Belgische kunstenaar Jan Fabre begon zo te stinken dat men ze wel moest verwijderen.

De plakjes ham, die onder cellofaan zaten, waren gaan bobbelen van de schimmel. De hamzuilen maakten deel uit van de tentoonstelling 'Over the Edges', waarin het museum de grenzen van kunst in de openbare ruimte opzoekt. Het kunstwerk werd eind maart onthuld en riep felle reakties op bij zowel voor- als tegenstanders.

Volgende keer maar levende biggen opplakken, die gaan wat langer mee .

Weinig lichte zeden in Bennebroek

Animal had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de kleine Noord-Hollandse gemeente Bennebroek mag zich in de toekomst één prostituee vestigen. Het college van B en W heeft dat deze week voorgesteld aan de gemeenteraad.

In het plaatsje met 5.200 inwoners is op dit moment nog geen prostitutie, maar daar kan verandering in komen als op 1 oktober het bordeelverbod wordt afgeschaft in Nederland. Vandaar de nieuwe regelgeving, zodat ze prostitutie niet zullen verbieden, maar wel in de hand kunnen houden.

Dit zal een flinke klap in het gezicht van de seksindustrie zijn..........ál die potentiële klanten in dat gigantisch grote dorp, lopen ze nu mis .
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.