FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 22 februari 2000

Céline Dion aangeklaagd

Céline Dion wilde het even rustiger aan gaan doen en daarom heeft ze een muzikale pauze ingelast ven twee jaar. En juist nu zijn zowel Dion als haar echtgenoot voor 2.7 miljoen dollar aangeklaagd door de Canadese zakenman Carl Legault. Het echtpaar zou een overeenkomst uit 1996 niet zijn nagekomen.

Legault was destijds werkzaam bij een groot lingerieconcern en benaderde Dion om haar naam te mogen verbinden aan een internationaal op te zetten ondergoed- en lingerielijn. De zangeres zou toegestemd hebben. Vervolgens zegde de zakenman zijn vaste baan op en begon voor zichzelf. Toen Dion en Angelil zich terugtrokken, zat hij met zijn plannen en nu wil hij zijn misgelopen inkomsten vergoed zien.

Wie wil er nou in onderbroeken van Céline Dion lopen??

Huurmoordenaar via het internet

De politie van Zuid-Korea is op zoek naar de persoon of de organisatie achter een internetsite waarop huurmoordenaars worden aangeboden.Op de site worden huurmoordenaars aangeboden in drie landen.(Zuid-Korea, Japan en de Verenigde Staten.)

Onder het motto:"wij doen alles wat U wilt, en zijn bereid om te doden" promoten de makers van de site.
De politie houd rekening met een grappenmaker.
De zoektocht naar de makers van de site word moeilijk omdat Tripod geen informatie wil geven over zijn leden.

Kill2you word dagelijks bezocht door tientallen mensen.

'Live Opgenomen' stopt bij VOO

'Live Opgenomen', het (zeer) komische programma van Horace Cohen en Ruben van der Meer, houdt op te bestaan. Het duo is namelijk overgestapt naar de NOS, waar ze nieuwe formats voor gaan ontwikkelen. Volgens de twee lolbroeken paste 'Live Opgenomen' niet helemaal bij de Veronica-achterban, waar het programma twee seizoenen lang te zien was. Cohen en Van der Meer werken nu aan een nieuwe comedyserie, die vanaf komend seizoen op Nederland 3 te zien zal zijn.

Boete voor Big-Brother

Het Commissariaat voor de Media heeft Veronica een boete opgelegd van 60.000 gulden voor sluikreclame in het programma Big Brother. Een krat Grolsch, Bruna boeken, McDonald's hamburgers en Al Capone pizza's werden door de bewoners duidelijk aangeprezen in Big-Brother.

Het Commissariaat voor de Media wou eerst een boete van 80.000 gulden opleggen, maar tijdens de hoorzitting over het sanctievoornemen heeft Veronica erkend dat het programma zich eigenlijk niet leende voor product placement.

Geen straf voor jongen die dorpsgenootje doodschopte

Een 14-jarige jongen uit Genemuiden hoeft van justitie geen straf te krijgen voor het doodschoppen van een 9-jarig dorpsgenootje in oktober vorig jaar. Het tragische voorval gebeurde in een park in Genemuiden. De 9-jarige jongen gooide daar volgens justitie met grond naar fietsers. De 14-jarige verdachte zou daarop hebben gereageerd door vanaf zijn fiets een trap uit te delen. Het slachtoffer zakte in elkaar en overleed ter plaatse.

De rechtbank in Zwolle doet vrijdag 25 februari uitspraak.

Seks in de ruimte

In 1996 heeft de NASA een geheim onderzoek gedaan naar seks in de ruimte. De Amerikanen zouden tien verschillende liefdesstandjes hebben geselecteerd na een simulatie op de computer. Uiteindelijk moest de proef uitwijzen welke standjes het meest aangewezen zijn voor een vrijpartij in de ruimte. De proef is uitgevoerd ten behoeve van toekomstig langer verblijf in de ruimte, bijvoorbeeld in het internationale ruimtestation ISS of een ruimtevlucht naar Mars.

Clinton wil meer sex op internet

CNN organiseerde afgelopen maandag een chat met niemand minder dan president Bill Clinton. De chatsessie werd door de nieuwszender aangeduid als het eerste live interview met een president tijdens zijn ambtstermijn. Hierdoor trok sessie veel bekijks. Na een storing in de chatbox moest iedereen, dus ook de president opnieuw inloggen. Een slimmerik logde echter in met de naam van Bill Clinton
De overige chatters keken raar op van de uitspraak van Bill dat hij graag meer sex op internet zou zien.

Volgens de nep Bill was de gedaanteverwisseling geen opzet.. “Ik moest opnieuw inloggen en moest een nickname invullen. Ik hoop wel dat CNN inziet dat hun systeem niet helemaal waterdicht is” aldus de chatter.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.