FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 24 januari 2000

Ook over slechte smaak valt te twisten

In Ringwood (New Jersey) heeft de politie twee mannen opgepakt die in een amateurvideo de schietpartij naspelen die vorig jaar april het leven kostte aan 14 leerlingen en een leraar van de Columbine High School in Denver.

De twee heren boden hun film aan via Internet. Van de 105 minuten durende band hebben ze zeker honderd exemplaren verkocht, aldus de politie. Voor de productie van een film waarin veel namaakbloed wordt vergoten kan het tweetal niet worden vervolgd: tegen slechte smaak bestaan geen wetten in de VS. Wel moeten de mannen voor de rechter verschijnen omdat ze met geweren een schoolterrein hebben betreden. Dat is verboden in New Jersey. De website waarop de video werd verkocht lijkt te zijn verdwenen.

Van mij mogen ze een flinke douw krijgen (

Piraten geen sprookje

Piraten zijn een steeds grotere bedreiging voor de internationale scheepvaart. In 1999 hebben zeerovers 285 schepen aangevallen, 41 procent meer dan in 1998. Dat heeft het centrum tegen de piraterij van het internationaal scheepvaartbureau IMB maandag in Kuala Lumpur bekendgemaakt.

Vooral de wateren in Zuidoost-Azië, waar zeerovers 158 keer toesloegen, gelden als bijzonder gevaarlijk. Alleen al rond Indonesië zijn 113 schepen overvallen. Ook schepen op de wateren voor Nigeria en Somalië moeten voor een aanval beducht zijn.

Het wordt dus hoog tijd voor een nieuwe Peter Pan .

Lees hier verder.

Misleidende reclame

"Goedendag meneer"
"Goedendag"
"Wat kan ik voor u doen?"
"Nou, ik ben op zoek naar een telefoontje, die uit de advertentie"
"Welke advertentie meneer"
"Van afgelopen vrijdag in de lokale krant, u bood een Panasonic GD90 aan gratis met een Ben abonement"
"Meneer de telefoon in kwestie was een eenvoudiger model van Panasonic. De GD90 verkopen wij echter ook: hij kost slechts 319.- icm. Ben vaak"
"Daaag!"

BB Ruud overal voor in te huren

Voor een paar duizend gulden is Ruud in te huren door bijna iedereen. Hij begon afgelopen vrijdag in een discotheek in Zoetermeer waar hij onder andere een fotosessie van 2 uur moest doorslepen. Dranghekken moesten geplaatst worden om de menigte in bedwang te houden. Met een polaroid van fl. 5,50 was eeuwige roem met een van Neerlands populairste mannen verzekerd.

Discotheekhouders staan ongeduldig op de wachtlijst op Ruudje in te huren. Als ze ‘m eenmaal te pakken kunnen zien te krijgen, betekent dit vaak een verdubbeling van de dagomzet.

Gangster van het forum was toevallig(?) in de discotheek Het Amphion in Zoetermeer aanwezig, afgelopen vrijdag. Ook hij staat samen met Ruud op de foto. Zie voor foto’s + bescheiden verslag deze tread van het forum.

BB ex-bewoners doen een reünietje

Alle ex-Big Brother bewoners keerden nog 1 maal terug naar het huis waar –de meeste- een lange tijd hebben doorgebracht. Deze gebeurtenis is (hoe kan het ook anders) vastgelegd door Veronica, en dit zal 4 februari worden uitgezonden.

Iedere ex-bewoner kreeg een exemplaar van hét Big Brother boek (wat nu al in de top van alle boek-bestellijsten staat) overhandigd. De ex-bewoners waren erg verbaasd over het aantal verrassende onthullingen die in het boek staan beschreven. Dat er nog zaken waren die zelfs voor de hoofdrolspelers van het programma verborgen waren gebleven, vond iedereen erg ongelooflijk.

Oudste van oudste tweeling overleden

De oudste van de oudste tweeling ter wereld is gisteren op 107-jarige leeftijd overleden. Kin Narita overleed gisteren in haar Japanse woonplaats aan een hartstilstand. Ze is in haar slaap gestorven.

Vanaf hun 100ste werden de zussen bijna wereldberoemd. Ze traden op in reclame-spotjes & spelletjesprogramma’s en namen een cd op. De 2 waren vooral populair door hun vitaliteit. Volgens de dames was het geheim van hun goede gezondheid de steun die ze aan elkaar hadden, hun eenvoud van leven en hun dagelijkse wandelingen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.