"What Are We Doing To White People"

De afgelopen jaren is de samenleving veranderd. Voorheen werd geleerd om voorbij kleur te kijken en elkaar te respecteren en accepteren, maar woketivisme heeft dat veranderd. De nadruk op huidskleur is groter dan ooit, gevoed door een zelfgekozen slachtofferrol onder - met name - niet blanken, en niet-blanken kunnen en mogen letterlijk alles zeggen tegen en over blanken, omdat beweerd wordt dat alleen blanken racistisch kunnen zijn.

De aziatische meneer in dit filmpje legt het helder uit. De zwarte meneer in dit filmpje is het er mee eens. En de voorbeelden van niet-blanken en wat ze zeggen over blanken zijn compleet en totaal racistisch. Verander de rassen en je ziet precies hoe racistisch het is. En het wordt gewoon geaccepteerd en goedgekeurd. Erger; veel blanken staan hier compleet achter in een ultieme vorm van zelfhaat en misplaatste onderdanigheid en schuldgevoel.

Een groeiende groep mensen van kleur spreekt zich uit tegen deze absurditeit, alsmede tegen het plundergedrag van afgelopen maand in delen van de VS waar grote groepen zwarten winkels binnen gaan en ze vol in zicht volledig leegtrekken, wetende dat ze met teveel zijn om in te kunnen grijpen.

Deze youtuber geeft zijn bescheiden mening over bepaalde toestanden in het huidige racisme wat zich nu tegen blanken mensen uit.