Tom steekt vuurwerkje af en verzorgt nieuwjaarsshow!

Het is 31 december 2021, een mooi moment om even een bericht van 31 december 2020 op te zoeken. Daarin zien we dat ene Tom een vuurwerkje afgestoken heeft en dat uw redacteur u allen een 'uitstekend 2021' gewenst heeft, 'met de hoop dat deze wens een tikkeltje beter uit gaat pakken dan die van een jaar geleden'. Ja, nee, niet dus.

Enfin, de schavuit van het internet heeft weer toegeslagen, want het is weer gebeurd: Tom heeft een vuurwerkje afgestoken! Ja, echt! Het lijkt misschien een herhaling van zetten, maar toch zien we ook nu weer hoe de dappere dodo het vuurwerkverbod volledig negeert en gewoon een mogelijk flinke knaller van zich af gooit. Misschien knalt 'ie wel, pas op! "Wat een mooi ding, ohohoh!!!" Na afloop pakt Tom het zware explosief nog even op en verdomme nog aan toe, dat ding is heet! "Au!", klinkt het.

Iedereen een beter 2022 dan 2021 wensen lijkt een kansloze exercitie te zijn, tenzij je op persoonlijk gebied bijvoorbeeld een kutjaar hebt gehad. In dat geval wensen we je daadwerkelijk een beter 2022, of je nou een Tomliefhebber of een kansloze, azijnzure hater bent