Even voorstellen

En ook ik zal me dan maar wat uitgebreider voorstellen. Deze nerd wandelt (of huppelt soms) al bijna 19 jaar vrolijk door het leven heen. De eerste 18 jaar in Beverwijk en nu voor een jaartje in de States. Gewoon om een jaartje wat anders te doen. Ik wist nog niet wat ik, na mijn 6 jaar VWO, in Nederland moest gaan studeren (en eerlijk gezegd zag ik het ook nog niet echt zitten om echt te gaan studeren ) Dit jaar hoop ik heel veel nieuwe mensen te leren kennen, een beetje levenservaring op te doen, die Amerikanen eindelijk proberen te begrijpen en hopelijk een beetje wijzer terug te komen.

Ik zit hier in het prachtige plaatsje Steamboat Springs in de staat Colorado. Ik woon hier op de campus en heb maar 11 uur per week les. Genoeg vrije tijd dus voor andere dingen. Daarnaast volg ik ook nog een beetje een pretpakket, met vakken zoals macroeconomics, sociology, speech and guitar class. Het is hier eigenlijk even wachten op de sneeuw, want dan zal ik de rest van het jaar vooral bezig zijn met (leren) skieen en snowboarden.

In het dagelijks leven hou ik me vooral bezig met vrienden, feesten (gaat hier wat moeilijker), beetje internetten, voetballen en goede muziek (en helaas geen vriendin). Maarja…wat is goede muziek. Ik kan in ieder geval genieten van alle heerlijke nummers van Acda en de Munnik, de lekkere muziek van Blof en daarnaast alles wat ik lekker vind klinken (en dat is echt heel erg breed). Hier in Amerika luister ik vooral veel Nederlandstalige muziek, omdat ik dat Amerikaanse gelul af en toe wel helemaal zat ben.

Ik hou de mensen op het Travelforum al een tijdje op de hoogte van alles wat ik hier beleef. Hier op de weblog zal ik jullie echter alleen gaan vervelen met alle vreemde, rare of vage dingen die me opvallen in dit vreemde wereldje dat Amerika heet.

Oh, en na het goede voorbeeld van BlaatschaaP zal ik hier ook maar even een fotootje bij plakken. Veel plezier nog op de weblog en ik hoop dat ik voor jullie wat extra’s toevoeg