Wijzigingen in de FP-crew (augustus)

Icoon SitenewsZoals jullie van ons gewend zijn geven we jullie iedere eerste dag van de nieuwe maand een overzichtje van de crewwijzigingen van de maand daarvoor. Vandaag begint september, dus bij deze een overzicht van de wijzigingen van augustus:

Afscheid
Helaas hebben we deze maand weer afscheid moeten nemen van een aantal crewleden. Flumina stopte als nieuwsposter, en Philosocles als FP-moderator en parttime nieuwsposter. Ook RayMania stopte als parttime sport-nieuwsposter voor de FP, en Phileine gaf helaas het schrijven van columns op. Daarnaast mochten we Magneet korte tijd welkom heten bij de nieuwsposters, maar hij is helaas alweer gestopt. Iedereen namens de hele crew bedankt voor jullie inzet!

Welkom!
Gelukkig gingen er niet alleen mensen weg deze maand. Bij de nieuwsposters mochten we Xender verwelkomen. De columnisten werden versterkt door Adalgar, en I.R.Baboon zal voortaan bioscoopfilms gaan reviewen voor de FP. Phileine stopte dan wel met het schrijven van columns, maar blijft toch in de crew. Ze zal zich fulltime op het reviewen storten. Allen nogmaals welkom bij de FP-crew, en veel succes met jullie (nieuwe) functies!