Uitslag Feyenoord - Willem II

Feyenoord heeft de eerste competitiewedstrijd niet kunnen winnen. Onder de nieuwe trainer Brian Priske kwamen de Rotterdammers al snel op voorsprong en waren ook dominant tegen Willem II, maar gewonnen werd er niet: 1-1.

Na twaalf minuten kwam Feyenoord voor eigen publiek op 1-0. Na een mislukte omhaal van Santiago Gimenez kwam de bal voor de voeten Antoni Milambo die raak schoot. Feyenoord kreeg daarna voldoende kansen om de score te verdubbelen, maar de bal ging niet meer voorbij de doelman van Willem II.

In de tweede helft leek Feyenoord recht te hebben op een strafschop. Gimenez werd vastgehouden in de zestien, maar doordat er verbindingsproblemen waren met de VAR werd er niet ingegrepen.

Het bleef 1-0 en tien minuten voor tijd kwam Willem II langszij. De Tilburgers profiteerden van een inschattingsfout van Timon Wellenreuther en maakte Kyan Vaesen het doelpunt.

In de blessuretijd schoot Ramiz Zerrouki vanuit een vrije trap nog hard op de Tilburgse lat, maar het bleef 1-1.