FOK! Wat een weer: buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken buien van het westen uit over het land met daarbij een kans op onweer. De wind komt uit zuidwest en is overwegend matig.

Vanmiddag is er vooral landinwaarts veel bewolking en komen er buien voor, plaatselijk met onweer. In de kustprovincies breekt de zon wat vaker door. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. De wind is matig uit west tot zuidwest.

Vanavond komen er nog enkele buien voor, plaatselijk met onweer en mogelijk ook hagel. De wind is westelijk en zwak tot matig, later in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht komen er overal buien voor. Vooral in de kustprovincies is daarbij onweer en hagel mogelijk. De minimumtemperatuur liggen tussen 8°C plaatselijk in het noordoosten en 13°C aan zee. De wind is landinwaarts zwak tot matig uit zuidwest. Aan zee staat een matige tot vrij krachtige westenwind (Bron: KNMI)

Tot morgen!

De Biggesee bij Olpe (Foto: qltel)
De Biggesee bij Olpe (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.