Vrouw verleidt en bedreigt 13-jarige om hij haar 'geil' maakte

Kaitlyn Skar, een 27-jarige vrouw uit Wisconsin, is aangeklaagd voor herhaaldelijke seksuele mishandeling en kinderlokken van een 13-jarige jongen. De aanklacht volgde nadat de moeder van het slachtoffer de politie op de hoogte had gesteld van de situatie. Skar hangt een gevangenisstraf van minstens 40 jaar boven het hoofd.

De ontmoeting tussen Skar en de jongen vond plaats in de buurt van het huis van de tante van de jongen. Skar bood de jongen koekjes en een trekje van haar e-sigaret aan, waarna ze telefoonnummers uitwisselden. Vervolgens stuurde Skar seksueel getinte video's naar de minderjarige en nodigde hem uit voor seksuele ontmoetingen en vertelde ze hem dat ze 'geil' van hem werd.

Na één van de drie seksuele ontmoetingen raakte Skar van streek omdat de jongen niet reageerde op een videoboodschap die ze hem had gestuurd. Uiteindelijk antwoordde de 13-jarige dat hij haar 'bedrogen' had. Hierop begon de vrouw diverse bedreigingen te uiten.

Tijdens een politieverhoor gaf Skar toe seks te hebben gehad met de 13-jarige en beweerde ze dat ze dacht dat hij 16 jaar oud was. In Wisconsin is de minimumleeftijd voor seksuele meerderjarigheid echter 18 jaar. Skar wordt nu geconfronteerd met maximaal 40 jaar voor seksuele mishandeling en 25 jaar voor kinderlokken.

De moeder van het slachtoffer beweerde dat haar zoon van streek was door de bedreigingen van Skar, die onder andere inhielden dat ze iemand op hem af zou sturen om hem in elkaar te slaan. De klacht bij de politie vermeldde de bedreigingen en voegde eraan toe dat Skar de volgende dag haar excuses aanbood. Ook zei ze dat ze "niet probeerde in de gevangenis terecht te komen."

Kaitlyn Skar (Foto: Facebook)