Uitslag FC Emmen - Go Ahead Eagles

FC Emmen en Go Ahead Eagles hebben met 2-2 gelijkgespeeld. In Emmen leek de thuisploeg met nul punten achter te blijven, maar in de negentigste minuut maakte Ole Romeny alsnog de gelijkmaker.

FC Emmen hebben de punten hard nodig, maar begon slordig aan het duel en binnen tien minuten keek de thuisploeg tegen een achterstand aan na een doelpunt van Jay Idzes. Vijf minuten voor rust kwam Emmen langszij nadat een overtreding werd begaan op Ole Romeny, waarna Jeroen Veldmate de penalty benutte.

Een kwartier in de tweede helft kwam Go Ahead Eagles weer op voorsprong. Na een aanval over links tikte Bobby Adekanye de bal in het goal en zette zijn ploeg weer op voorsprong. Go Ahead Eagles leek de overwinning te pakken, mede doordat er bij Emmen weinig lukte. Toch wist de thuisploeg te scoren, uit een voorzet van Marc Diemers zette Romeny de 2-2 op het scorebord.