FOK! Wat een weer: eerst regen in het oosten, daarna droog

winterbanner

Goede morgen!

Het was qua weer een prima dag gister. De zon was te zien, de temperatuur was aangenaam en de wind viel mee. Vandaag begint het iets minder mooi; in het oosten bevind zich nog een regengebied, deze trekt weg richting het zuid-oosten. de wind is matig landinwaarts, aan de kust vrij kractig tot krachtig en in het noordelijke kustgebid hard met windkracht 7. Daar komt de wind dan ook vandaan; uit het noorden.

Vanmiddag is er in het noorden veel zon, verder naar het zuiden is het nog bewolkt maar wel droog al kan er een enkele bui vallen. Het wordt ongeveer 9 graden, de wind is ongewijzigd. Vanavond is het dan overal droog. In de nacht naar maandag kan er mist ontstaan bij minimtemperaturen tussen de 0 graden in het zuiden en 6 graden aan de noordkust. Komende week is het veelal droog met wat lagere temperaturen overdag en in de nacht lichte tot soms matige vorst.

Tot morgen!

Prima uitzicht in Wormerveer (Foto: Rob)
Prima uitzicht in Wormerveer (Foto: DJMO) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!