FOK! Wat een weer: echt herfst en fris

herfstbanner

Vanochtend is het bewolkt en hier en daar regent het soms. In het zuidoosten komen opklaringen voor. De zuidelijke wind is matig, aan de kust meest krachtig en later mogelijk hard, windkracht 6 tot 7.

Vanmiddag is het bewolkt en zijn er flinke perioden met regen. De meeste regen valt in het noordwesten, de minste in het zuidoosten. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Vanavond zijn er eerst nog perioden met regen. Langs de kust is ook onweer mogelijk. De wind wordt zuidwestelijk en is matig, aan de kust krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht komen er in de kustprovincies buien voor, vooral in Zeeland. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind uit het zuiden is boven land matig en aan zee meest krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het bewolkt en komen er verspreid over het land buien voor. De wind uit het zuiden is boven land matig en aan zee krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Het een grijze middag tijdens oefening Falcon Autumn. (Foto: Charged)
Het was een grijze middag tijdens oefening Falcon Autumn. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!