Boze Wiggler en Rayman in Mario + Rabbids Sparks of Hope

Uitgever Ubisoft en ontwikkelaar Ubisoft Milan hebben een nieuwe acht minuten durende gameplay-video van Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht, waarin een nieuwe planeet en baasgevecht tegen de gigantische Wiggler wordt getoond.

De bedrijven hebben ook aangekondigd dat de plannen na de release van de game drie downloadbare inhoud bevatten, en Rayman zal de krachten bundelen met Rabbid Peach en Rabbid Mario als speelbaar personage in de derde uitbreiding.

In onderstaande gameplay-video vechten Mario en zijn vrienden om de levendige planeet Terra Flora te redden van de mysterieuze schurk Cursa. Om dit te doen, zullen ze Rabbid-vijanden uitschakelen en het opnemen in een baasgevecht tegen een enorme Wiggler, die woedend en geïnfecteerd is door Cursa's duistere invloed. De nieuwe gameplay toont ook de mogelijkheden die de Sparks kunnen bieden tijdens gevechten door Heroes hun elementaire krachten te lenen, evenals veel van de verschillende bewegingen, combo's en acties die spelers tot hun beschikking hebben.

Mario + Rabbids Sparks of Hope komt op 20 oktober uit voor Switch.