Uitslag FC Volendam - FC Twente

FC Twente heeft voor het eerst dit seizoen punt verlies geleden in de eredivisie. In de uitwedstrijd tegen FC Volendam werd er met 1-0 verloren dankzij een laat doelpunt van Lequincio Zeefuik.

In de uitwedstrijd tegen Volendam kreeg FC Twente genoeg kansen om de score te openen, maar bij Volendam speelde Filip Stankovic een uitstekende wedstrijd, De doelman van Volendam hield Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap van scoren.

Met nog zeven minuten te spelen kwam Volendam in eigen huis zelf op voorsprong via Zeefuik. De 17-jarige speler van Volendam wist een assist van Daryl van Mieghem binnen te werken. FC Twente kreeg in de blessuretijd nog de kans op de 1-1, maar opnieuw kreeg Van Wolfswinkel de bal niet in het goal, waardoor Volendam de eerste overwinning van het seizoen pakte.