FOK! Wat een weer: We houden het droog (op een enkele spetter na)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hi allemaal ! 

Gisteravond was het in het noorden en midden half tot zwaar bewolkt. Elders waren er soms brede opklaringen en het bleef vrijwel overal droog. De wind kwam uit noord tot noordwest en was matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. Landinwaarts nam de wind later af.

Afgelopen nacht wass het droog. Het koelde af naar ongeveer 12°C. Er was in het midden en zuiden weinig wind. Elders stond een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Vanochtend is er vrij veel bewolking en kan er in het binnenland plaatselijk wat lichte regen vallen, maar veel stelt dit niet voor. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Vanmiddag is er eerst veel bewolking, maar van het zuidwesten uit breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.

Vanavond is het in het noorden en oosten zwaar bewolkt, elders zijn er brede opklaringen. De wind neemt in de loop van de avond sterk af. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten.

Tijdens het wandelen in Kleve, Duitsland (Foto:qltel)
Tijdens het wandelen in Kleve, Duitsland (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!