Company of Heroes 3 voor pc aangekondigd

Uitgever Sega en ontwikkelaar Relic Entertainment hebben Company of Heroes 3 voor pc aangekondigd. Een releasedatum werd niet aangekondigd, wel dat de game via Steam zal worden uitgegeven.

Gebruikers kunnen zich aanmelden bij CoH-Development om exclusieve toegang te krijgen tot de pre-alpha preview van Company of Heroes 3, ontwerpdocumenten, discussies met de ontwikkelaars, art-drops en meer. Ze willen feedback van de gamers, daarom is de game ook zeker een jaar voor release aangekondigd om zo spelers al kennis te laten maken.

Company of Heroes 3 speelt zich af rondom de Middellandse Zee. Je zult moeten vechten tegen vijandelijke troepen over Italiaanse bergpassen, maar de oorlog verplaatst zich ook naar de kust en de uitgestrekte woestijnen van Noord-Afrika. Bergachtige gebieden vereisen andere strategieën dan de kuststeden, waarbij de hoogtes nu een grote invloed heeft op de zichtlijn van eenheden. Woestijnvlaktes vragen om verkenning en gepantserde manoeuvres.

Company of Heroes 3 heeft meer soorten eenheden dan eerdere games. Er zijn onder andere nieuwe gespecialiseerde eenheden, zoals elite-squadrons, waaronder de Amerikaans-Canadese Special Service Forces, de gerespecteerde Gurkha's van het Gemenebest en nog veel meer.