Pornhub jaarcijfers

Het is weer december en dat is de maand van de jaarcijfers. Vrijdag heeft het digitale informatiekanaal Pornhub hun cijfers bekendgemaakt. Het gaat goed met de online documentairemakers, die in 2019 ongeveer 42 miljard views genereerden. Dat is dus 115 miljoen per dag, iets meer dan FOK!. 

Het aantal zoekopdrachten steeg met 8.9 miljard naar 39 miljard. Het geïnteresseerde publiek had in 2019 bijna zeven miljoen nieuwe video's om uit te kiezen, genoeg voor in totaal 169 jaar aan extra genotsknotsplezier. Er wordt ruim 18.000 terabytes aan data per dag door Pornhub gestreamd, wat overeenkomt met 209 Gigabytes per seconde.

Top 10 zoekopdrachten
'Japans' is de nummer één zoekopdracht van 2019, gevolgd door 'Hentai' en 'Lesbian'. De nummers één en twee waren vooral in Azië en Rusland populair, de nummer drie vooral in het Westen. 'Milf' staat op vier, waarna 'Korean' het wint van de nummer zes 'Stepmom'. 'Massage', 'Anal', 'Ebony' en 'Big ass' maken de top tien compleet.

Top 10 gezochte pornosterren
Bezoekers zochten het meest naar actrice Lana Roades. Per dag werden haar video's 345 miljoen keer bekeken. Mia Khalifa en Riley Reid maakten het podium compleet. Abella Danger steeg zeven plekken en eindigde als gedeelde nummer vier, samen met Brandi Love. Acteur Jordi El Nino Polla debuteerde in 2019, als enige man in de top tien, op nummer zes. Mia Malkova, Kim Kardashian, Nicole Aniston en Adriana Chechik werden wat minder gezocht, maar haalden de top tien.


Geen idee wie dit is (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Top 10 bekeken amateurtjes
LittleReislin was de meest populaire amateuractrice. Haar video's werden ruim 282 miljoen keer bekeken. Solazola was de enige amateur die ook meer dan 200 miljoen kijkers trok. NoFaceGirl, kinkycouple111, misslexa, BehindTheMaskk, Eva Elfie, CarryLight, Tinna_Angel en BedGasm konden evengoed allen individueel meer dan 110 miljoen bezoekers bekoren.

Top 10 bezoekende landen
De Verenigde Staten staan nog steeds eenzaam op nummer één. Japan stijgt twee plekken naar positie twee. Het Verenigd Koninkrijk zakt hierdoor naar drie, net voor Canada. Frankrijk, Duitsland en Italië staan op vijf, zes en zeven, waarna de Fillipijnen, Australië en Mexico de top tien volmaken.


Willekeurige foto van iemand (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Top 10 langste bezoektijd per land
Mensen in Thailand doen het langst  over een bezoekje Pornhub, elf minuten en 21 seconden gemiddeld. Bezoekers uit de Fillipijnen zijn de enige die hun bezoek ook meer dan elf minuten kunnen volhouden, maar toch nog 12 seconden minder dan die uit Thailand.

Nederland neemt het brons mee naar huis, met gemiddeld tien minuten en 38 seconden. De VS, Canada, Frankrijk, het VK, Argentinië, Duitsland en Italië halen allen de top tien met ieder meer dan tien minuten en vijf seconden bezoektijd.

Top 10 meest bekeken categorie
'Japans' staat ook hier op nummer één en stoot hiermee 'Lesbian' van de toppositie. 'Amateur', 'Hentai' en 'Milf' staan boven concurrent 'Ebony'. 'Anal', 'Mature', 'Threesome' en 'Big Tits' sluiten de top tien meest populaire categoriën af.


Pfff, iets met een aflevering van 'Dallas'? (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Langst bekeken categorie
Hier doen de oudjes het beste. Binnen de categorie 'Mature' kijken de bezoekers het langst. Ruim vijftien minuten blijven de gasten hier hangen, ruim een halve minuut langer dan de nummer twee 'Amateur' en drie 'Old/young'.

Kortst bekeken categorie
Bezoekers hielden het niet langer dan zeven minuten en 23 seconden uit bij video's in de categorie 'Scissoring'. 'Cosplay'-kijkers bleven ook nog ruim onder de acht minuten, maar de categorie 'Red Head' redde dat niet en moest achttien seconden toegeven op de nummer twee. De video's in de categoriën 'Muscular Men', 'POV', 'Tattooed Women' en 'Hentai' werden allen ruim binnen de tien minuten weer afgezet.

Dit waren slechts enkele statistieken van de website Pornhub. Voor de liefhebbers, zij kunnen de site gratis bezoeken om nog veel meer statistieken door te nemen. Men kan dat doen door op de link te klikken die hieronder bij de bron staat aangegeven, natuurlijk SFW.