Messi reist met Barcelona mee naar Milaan

Lionel Messi herstelt sneller dan verwacht van de breuk in zijn rechterarm. Mogelijk maakt hij dinsdag zijn rentree tegen Internazionale.

Barcelona meldt zondagavond via de officiële kanalen dat Messi maandag meereist naar Milaan. De Argentijn hoort dus bij de wedstrijdselectie, maar de medische staf heeft hem nog niet vrijgegeven. Mogelijk kan Messi dus speelminuten maken, al lijkt een basisplek uitgesloten.

Messi raakte op 20 oktober geblesseerd aan zijn arm tijdens de thuiswedstrijd in La Liga tegen Sevilla (4-2). De verwachting was dat hij zo'n drie weken uitgeschakeld zou zijn. Zonder de sterspeler won Barça vervolgens van Inter (2-0), Real Madrid (5-1), Cultural Leonesa (0-1) en Rayo Vallecano (2-3).

Afgelopen woensdag verscheen Messi voor het eerst weer op het trainingsveld en nu mag hij dus hopen op een snellere rentree. De 31-jarige vedette speelde dit seizoen twaalf officiële duels voor de Catalanen, waarin hij twaalf keer scoorde. In La Liga staat de teller op zeven goals in negen optredens.