Zaalvoetballers Eindhoven en Marlène houden maximale score

In de Eredivisie in het zaalvoetbal staan twee ploegen na vier speelronden nog op de maximale score: FC Eindhoven en FC Marlène wonnen vrijdagavond beiden ook hun vierde wedstrijd.

FC Eindhoven speelde thuis tegen Tigers Roermond, dat kort na de openingstreffer van Eindhoven nog op gelijke hoogte kwam door een keepersfout. Eindhoven nam kort voor rust alsnog de leiding en in de tweede helft hielpen onder meer twee goals van Jodany Martinus de thuisploeg naar een 6-1 zege.

FC Marlène ging zelf op bezoek bij Feyenoord Futsal in Rotterdam. De ploeg uit Heerhugowaard kwam er niet echt in de problemen en won met 2-7. Volgende week wacht de onderlinge ontmoeting tussen de twee: in Heerhugowaard krijgt Marlène dan bezoek van FC Eindhoven. Regerend kampioen Hovocubo staat net als nieuwkomer Futsal Apeldoorn op negen punten.