Vermiste drugshandelaar duikt op bij vergeten autocoureur

Een vrouw uit Californië die door haar moeder afgelopen november werd opgegeven als vermist bleek als deelneemster bezig te zijn met de opnames van het televisieprogramma The Bachelor. Dit seizoen is de 36-jarige autocoureur Arie Luyendyk Jr. - zoon van de Nederlandse Indy-500 winnaar met dezelfde naam - de felbegeerde vrijgezel.

Rebekah Martinez verdween volgens haar moeder van de aardbodem nadat ze zou gaan werken bij een bedrijf dat legale marihuana kweekt. Vervolgens liet ze niets van zich liet horen, waarna haar moeder alarm sloeg.

De makers van de show geven geen antwoord op de vraag hoe een als vermist opgegeven persoon als kandidaat terecht kon komen bij het populaire programma.

Opgelost

De vermissingszaak is inmiddels opgelost. Volgens Rebekah heeft ze meerdere keren geprobeerd contact op te nemen en lukte dat in eerste instantie niet. Uiteindelijk kon ze na acht dagen te zijn vermist zowel haar moeder als de politie geruststellen.

Martinez (22) valt bij de kijkers en de Bachelor in de smaak vanwege onder andere haar vrije geest. Met nog drie afleveringen te gaan maakt ze nog altijd kans om met Luyendyk in het liefdesbootje te stappen.

Vermiste vrouw duikt op bij Arie Luyendyk jr.
Vermiste vrouw duikt op bij Arie Luyendyk jr. (Foto: BuzzE)