Karsdorp: "Kutavond voor mij en iedereen"

Rick Karsdorp was de schlemiel bij Feyenoord tegen Fenerbahçe met een cruciale fout bij de tegengoal. "Ik weet niet wat ik er meer over moet zeggen."

Karsdorp voelde zich schuldig na afloop van Feyenoord - Fenerbahçe en daar viel wat voor te zeggen, want de rechtsback kopte de bal in een druk strafschopgebied richting eigen doel, in plaats van dat hij hem wegwerkte.

"Ik voel me slecht door die fout die ik maakte", zei Karsdorp tegen RTL7. "99 van de honderd keer gaat zoiets goed. Ik moet er misschien een corner van maken, of hem gewoon aan de zijkant wegkoppen. Ik reken mezelf dit aan."

Karsdorp begon wel nog even over gebrek aan coaching: "Ik hoorde niks dus ik dacht: ik kop hem vooruit." Maar de hand ging toch vooral in eigen boezem. "Het is dom en laten we hopen dat ik die fout niet meer maak. Bij Oranje kreeg ik precies zo'n zelfde bal, nam ik 'm rustig aan en verdedigde ik uit."

De rechtsback kon zijn fout niet meer rechtbreien, zoals Feyenoord de achterstand niet meer te boven kwam. "Ik ben wel een speler die van zoiets schrikt, want zo ben ik niet, maar het is wel gebeurd. Daarna wil je natuurlijk nog beter je best doen voor de ploeg, maar dat is vandaag helaas niet gelukt. Ik weet niet wat ik er meer over moet zeggen, het is een kutavond voor iedereen en voor mij ook."