Chris Brown opent winkel in Amsterdam

Chris Brown strijkt neer in Amsterdam. De Amerikaanse zanger opent donderdag een eigen winkel in de hoofdstad, waar tot en met 18 december zijn Black Pyramid-kledinglijn te verkrijgen is. De opening luidt de Europese lancering in van de door Chris ontworpen kleding.

"Als kind stond mode voor mij al gelijk aan het gevoel van de eerste schooldag, of Kerstmis", zegt Chris. "Met Black Pyramid wil ik mijn fans laten zien wat voor kleding ik zelf echt tof vind en deel ik dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden. Ik kom graag in Amsterdam en ben blij het hier te lanceren!"

Of Chris donderdag zelf van de partij is, is nog niet duidelijk. "Zijn komst is nog niet bevestigd", aldus een woordvoerder. "We weten wel dat hij van Amsterdam houdt."De decembercollectie van de Black Pyramid-kledinglijn is tot en met 18 december exclusief verkrijgbaar in de tijdelijke winkel in de Kalverstraat. Vanaf januari opent Chris winkels in andere Europese steden, waaronder Barcelona, Parijs, Londen en Milaan. In Nederland zijn Chris' maandelijks wisselende collecties dan verkrijgbaar via 'een select aantal retailers'.

Chris Brown opent winkel in Amsterdam
Chris Brown opent winkel in Amsterdam (Foto: BuzzE)