Hearthstone viert feest in Karazhan

Na het overleven van Blackrock Mountain, het winnen van The Grand Tournament en het weerstaan van The Whispers of the Old Gods is het tijd voor erkenning. Iedereen die iemand is wordt door Medivh uitgenodigd voor het feest aller tijden: One Night in Karazhan.

De nieuwste adventure van Hearthstone speelt zich zoals verwacht af in Karazhan. Hoewel het feest gepland staat, ontbreekt gastheer Medivh. Aan jou om Medivh terug te vinden en het feest te redden. Dit gaan we doen vanaf 11 augustus. Iedereen krijgt een prologue gratis, die twee kaarten oplevert.

In totaal zijn er 13 bazen verspreidt over 4 wings (en dus de prologue). Bazen hebben weer leuke gimmicks, zoals het bekende schaakspel dat minions aanvalt die zich schuin tegenover de schaakstukken bevinden. Ook zien we bekende sprookjes terugkomen, zoals de Warcraft-versies van Romeo en Juliet en Roodkapje.

Een aantal van de kaarten vind je hieronder. De komende twee weken krijgen we ongetwijfeld weer de rest van de kaarten te zien. Zoals gezegd lanceert One Night in Karazhan op 11 augustus, waarna er elke week één nieuwe wing beschikbaar komt.

Karazhan Ivory Knight

Karazhan Enchanted Raven

Karazhan Barnes