Filemon Wesselink belt regelmatig psycholoog

Televisiemaker Filemon Wesselink heeft enkele maanden na zijn programma F*ck me I'm Famous nog steeds hulp van een psycholoog, zo vertelde hij dinsdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL.

Filemon wil vooral niet vervallen in zijn oude fouten: "Ik kwam er in het programma achter dat mijn vrienden en familie mij minder open vonden dan voorheen en ze waren ook van mening dat ik in negatieve zin erg veranderd was, dit wil ik vanaf nu onder controle houden. Daarom bel ik zeer regelmatig met een psycholoog. Dit heb ik echt nodig, dat blijkt. Het helpt me zeker!"

Sowieso laat Filemon zijn oren sinds het maken van dit programma meer hangen naar zijn omgeving. "Mijn vrouw blijkt inderdaad ook een mening te hebben! Daar vraag ik haar nu ook vaker naar als het met mijn werk te maken heeft."

Er komt wellicht nog een vervolg op dit programma waarin Wesselink op zoek ging naar de gevolgen van de roem voor bekende mensen uit het heden en verleden. "Ik denk er wel over na. Maar eerst ben ik bezig met een documentaire over mijn eigen Amsterdamse buurt waar ik woon en de spanningen tussen de Joden en moslims die daar wonen."

Filemon Wesselink belt regelmatig psycholoog
Filemon Wesselink belt regelmatig psycholoog (Foto: BuzzE)