Meneer Kaktus-pyjama levert 471 euro op

Peter Jan Rens heeft 471 euro verdiend aan de verkoop van de beroemde blauwe pyjama van Meneer Kaktus. Vrijdagavond werden spullen geveild van Rens, die schoon schip maakt omdat hij naar Turkije vertrekt.

Het meeste geld verdiende Peter Jan aan de verkoop van de Tros TV Ster die hij kreeg voor het programma Doet-ie 't of doet-ie 't niet. Het sieraad leverde 2600 euro op. Andere spullen, zoals een paar schaatsen, een klok met Swarovski stenen en een radio, wisselden voor een paar tientjes van eigenaar.

In totaal leverde de veiling bijna 10.000 euro op. De opbrengst gaat volledig naar Rens' dochter Djelisa, liet zijn manager weten aan Telegraaf. "Hij is dolblij. Hij had niet verwacht dat zijn spullen zo veel zouden opleveren."

Peter Jan Rens ruimt zijn spullen op omdat hij naar Turkije emigreert. Hij gaat zijn ex Virginia van Eck, de moeder van Djelisa, achterna. "Deze week vlieg ik naar Turkije", zei Peter Jan tegen Shownieuws. "Misschien loop ik wel een blauwtje bij Virginia. Ik weet niet hoe het loopt."

Meneer Kaktus-pyjama levert 471 euro op
Meneer Kaktus-pyjama levert 471 euro op (Foto: BuzzE)