Drie personages toegevoegd aan Battleborn

2K laat weten dat ze drie nieuwe Battleborn-helden toevoegen aan het roster van de MOBA-like multiplayer shooter. Shayne en Aurox, Whiskey Foxtrot en Kelvin maken onderdeel uit van de 25 speelbare personages in het spel.

Shayne is bevriend met een ruimtewezen dat Aurox heet. Samen gaan ze het gevecht aan in de arena. Whiskey Foxtrot is een soldaat die zijn uitrusting van restjes troep heeft gemaakt, maar met een sniper voor afstand en sticky bombs als val en een scrap canon voor dichtbij is hij van alle markten thuis. Kelvin is een ijsgolem, nou ja, eigenlijk zijn het heel veel ijswezentjes bij elkaar, die hun ras willen beschermen door anderen kapot te meppen, te bevriezen of bijten. 2K heeft van elk van de nieuwe personages video's online gezet.

Battleborn bestaat uit een singleplayerverhaal die je in co-op kunt spelen, maar het gaat natuurlijk om de multiplayer, waarin je elkaar in een arena bevecht. Het MOBA-tintje komt naar voren door de verschillende speciale krachten die beschikbaar komen naarmate een potje vordert.

Battleborn komt 3 mei uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Shayne en Aurox:

Whiskey Foxtrot:

Kelvin:

Multiplayergameplay met Whiskey en pinguïn Toby: