Nieuwe Assassin's Creed uitgelekt

Ubisoft heeft meer problemen, want Assassin's Creed Victory is wel erg vroegtijdig gelekt. Unity is nog niet de studiodeuren uitgeduwd of de nieuwssite Kotaku heeft beelden van het volgende deel in de franchise, die ergens eind volgend jaar moet uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Assassin's Creed Victory wordt gemaakt door de studio in Quebec, eerder verantwoordelijk voor enkele Assassin's Creed-uitbreidingen.

De uitgelekte video zelf is nog niet te vinden, maar wel screenshots ervan. Assassin's Creed Victory speelt zich af in Londen, in de 19de eeuw. In de video kijkt de camera van een hoog punt in de stad in de straten waarin we een aantal zijmissies kunnen spotten, zoals gokken en koetsraces. Daarna krijgt de speler een opdracht te horen waarin hij Roderick Bulmer moet vermoorden. Tijdens deze opdracht komt de nieuwe grappling hook in actie, kun je van kostuum wisselen en zijn er ook gevechten op rijdende treinen. Een oude bekende is de Anvil-engine, waarin de game is gemaakt. Hopelijk hebben ze dit keer beter getest dan met Assassin's Creed Unity.

Ubisoft betreurt dat Assassin's Creed Victory vroeg op straat is komen liggen, want ze wilden de titel veel later bekendmaken, waarschijnlijk tijdens de E3 in Los Angeles, begin juni. Wie er verantwoordelijk is voor deze vroegtijdige lek is niet bekend.

Assassin's Creed Victroy

Assassin's Creed: Victory

Assassin's Creed Victory

Assassin's Creed Victory