Daten met vogels in datingsim-remake

Duifmeneren op FOK! opgelet: er komt een datingsim met vogels aan. Het is een remake van de Japanse game Hatoful Boyfriend, een game waarin je door het leven gaat als een meisje dat op een school zit met alleen maar mannelijke vogels. 

Hatoful Boyfriend kreeg, vreemd genoeg, veel bekendheid op het internet. Zoveel dat er een Engelstalige patch voor werd uitgebracht. De populariteit trok de aandacht van uitgever Devolver Digital, die eerder Hotline Miami uitgaf. De naam en releasedatum voor de aankomende remake zijn nog niet bekend. Wel is het zeker dat de game naar pc en Mac komt. 

De CEO van Devolver Digital kreeg de vraag of gamers wel staan te wachten op dit soort games. Zijn antwoord luidde: "Ons marktonderzoek heeft dat bewezen. Gamers zijn moe van Space Marine en Dragons. Nieuw en origineel, dat is wat ze verwachten. Semi-realistische datingsims zijn een grote stap vooruit voor videogames."

Wil jij zelf uitvinden of je zijn liefde voor semi-realistische vogeldatingsims deelt? Probeer dan de gratis demo van Hatoful Boyfriend.