'Sony's nieuwe horrorgame gelekt'

Er zijn geruchten dat Sony Bend bezig is met een horrorgame voor de PS4. Volgens een insider zijn de onderstaande gelekte screenshots van de alfaversie. Het gaat waarschijnlijk om een open wereld zonder zombies.

Bend Studio, ook wel Sony Bend genoemd, is bezig met een nieuw spel. Hun grootste succes is de Syphon Filter-serie. Daarom werd er lang gedacht, dat hun project de nieuwe Syphon Filter zou zijn. Toen dat niet bleek te kloppen, hoopte men dat zij KILL STRAIN aan het maken waren. Sony heeft het merk KILL STRAIN gedeponeerd en niemand weet wat het is. Bend beweert ook niet te weten wat KILL STRAIN IS. Wel weten ze zeker dat zij er niet mee bezig waren. Nu gokken de fans op een horrorgame.

Degene die deze afbeeldingen publiceerde, Ahsan Rasheed, is beter bekend als Thuway. Hij is iemand die vaak met betrouwbare nieuwtjes komt. Het bericht dat Bend een horror aan het maken is, kreeg hij door van twee onafhankelijke bronnen.Er wordt op basis van de plaatjes gesuggereerd, dat het spel geschikt zal zijn voor VR. Het is niet zeker of dit spel getoond zal worden op de E3.

Sony Horror 1

Sony Horror 2

Sony Horror 3

Sony Horror 4

Sony Horror 5

Sony Horror 6

Sony Horror 7Sony Horror 8

Sony Horror 9

Sony Horror 10