'Terroristen per tram welkom bij NSS top'

Soms hoor je nieuws waarvan je je lul uit je broek lacht. Zo ook deze. Afgelopen dagen is er namelijk miljoenen euro's gestoken in het volledig en hermetisch afsluiten van bepaalde gebieden in Den Haag. Duizenden agenten werden neergezet om iedereen zonder speciaal pasje buiten de deur te houden. Met geweld desnoods.

Her-me-tisch afgesloten.

Maar Powned zou Powned niet zijn als ze niet tóch een manier zouden hebben gevonden om binnen te komen. Een manier waar geen terrorist op aarde ooit aan zou denken. Namelijk; de tram pakken. Stap vóór de hekken in, en ná de hekken weer uit.

Oom agent heeft er in elk geval geen woorden voor en u en ik draaien voor de belachelijke kosten op voor een niet bestaande beveiliging. Proost. en #fail.

Update 20:38 uur:
De actie van Powned wordt door de politie als 'grap' afgedaan, zo meldde de politie via twitter. De verslaggever stond volgens de tweet in een gebied dat niet afgeschermd was en voor een ieder toegankelijk. Dat maakt van de agent in het filmpje een compleet onwetende nitwit. Ook stonden de agenten die verslaggever Danny eerder tegenhielden daar blijkbaar zonder enige aanleiding verslaggevers en andere omstanders tegen te houden.  Daarnaast spreekt de tweet over 'elke Hagenaar'. Zover bekend is Danny geen Hagenaar, waardoor hij alsnog in dat gebied niets te zoeken had.

Gelukkig werd na de opnames, zoals aan het eind van het filmpje te zien is, de boel wél in de gaten gehouden. Maar volgens de politie zelf stond de agent in kwestie dus glashard te liegen in dit bovenstaand filmpje.