FOK! wat een weer... Af en toe zon

Goeiemoggel! Het jaar is op veel plaatsen niet geruisloos begonnen. Afgelopen vrijdag trokken er heftige onweersbuien over ons land met verschijnselen die we normaal gezien alleen in de zomer tegenkomen. Toch werden er ook mensen ernstig teleurgesteld en één daarvan was ik. Deze dag zal dan ook niet terugkomen in mijn jaaroverzicht 2014. . Even zonder dollen, het weekend valt behoorlijk mee wat het weer betreft.

We hebben een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. De neerslag bleef gisteren beperkt en ook vandaag blijft het overdag op de meeste plaatsen wel droog. Pas later vanavond volgt er weer regen en dat is de opmaak naar een natte, maar vooral uitzonderlijk zachte maandag. Opnieuw kunnen we dan recordwaarden gaan optekenen met maxima van 12 graden of iets hoger. Vandaag is het met 7 graden gewoon 'koud' te noemen. De wind draait in de loop van de dag naar het zuiden toe.

Héél in de verte lijkt zich toch een wat kouder weertype te gaan aandienen...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 VPk
We houden de sfeer er..

Vpk
...nog even in met...

VpkL
...KlapMongeaul op vakantie.