FOK! wat een weer...Wisselvallig

Welkom in 2014! Als eerste wil ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Ik wens iedereen veel geluk, gezondheid en voorspoed toe het komende jaar. Natuurlijk hoop ik uiteraard ook op een heel interessant weerjaar. We maken er gewoon weer wat van!

Dan gaan we maar eens even kijken wat het weer gaat doen. Onze atmosfeer trekt zich natuurlijk niks aan van jaarwisselingen, en dus gaan we voorlopig nog op dezelfde voet verder als waar we gebleven waren: zacht en wisselvallig.

Ik was in Weesp tijdens de jaarwisseling en het regende toen behoorlijk. Op de eerste dag van het nieuwe jaar was het overwegend bewolkt, maar in het noordoosten kwamen er nog brede opklaringen voor. Aan het einde van de dag begon het wederom licht te regenen.

Vandaag begint de dag overwegend bewolkt met af en toe regen. In de loop van de dag klaart het echter wat op, maar dan volgen er nog wel enkele buien. Droog verloopt deze dag dus niet. De maxima liggen rond de 10 graden en dat is weer bijzonder zacht. De wind draait naar zuidwest en is matig tot vrij krachtig.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Wanql
Qltel maakte het afgelopen weekend een mooie wandeling door de bossen.

 Wandelingql
We bevinden ons in het oosten van de Ardennen.

Wanqltel

Wanql
Prachtig verslag, qltel!