1,2 miljoen Nederlanders hebben nummer Breukhoven

Het benefietgala van Geer en Goor is woensdagavond bekeken door ruim 1,2 miljoen Nederlanders. Tijdens de liveshow deelde Gordon het 06-nummer van Connie Breukhoven, die vervolgens duizenden berichtjes en belletjes kreeg. Breukhoven laat het er niet bij zitten en stuurt een advocaat af op Gordon, liet ze weten aan Show Laat.

"Ja, hoe kun je iemand terugpakken?", vertelde Gordon over zijn actie. "Op deze manier natuurlijk." Gordon en Connie liggen in de clinch vanwege het benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds. Breukhoven zou optreden met Patricia Paay en Patty Brard, maar zag tot woede van Gordon af van haar deelname. Breukhoven lekte vervolgens een verhit telefoongesprek met de zanger naar de media.

Het benefietgala, waarmee Gerard Joling en Gordon bijna 68 duizend uitjes voor ouderen bij elkaar sprokkelden, vormde woensdag het slot van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Met dat programma vroegen de zangers aandacht voor ouderen.

Met de ruim 1,2 miljoen kijkers staat het gala in de top tien van best bekeken programma's van de woensdag. De voetbalwedstrijd AC Milan - Ajax trok de meeste kijkers. Op het Champions League-duel stemden ruim 2,7 miljoen Nederlanders af. Goede Tijden, Slechte Tijden en het achtuurjournaal maken de top drie compleet.