FOK! wat een weer... Overdag droog

Moggúh! Het was gisteren prachtig weer om foto's te maken buiten, want de wolkenluchten waren werkelijk fantastisch. Er waren zeker in de ochtend veel buien, maar later op de dag werden de opklaringen steeds breder en de buienwolken des te mooier. De buien zijn vandaag verdwenen, maar een nieuwe storing ligt al op de loer.

Een groot deel van de dag is het vandaag droog. Vanochtend schijnt de zon nog regelmatig, maar de bewolking neemt wel steeds verder toe. Aan het begin van de avond volgt in het zuidwesten dan de eerste regen en aan het einde van de avond regent het vrijwel overal. De hoeveelheden lijken ditmaal niet zo heel groot te zijn. De maxima liggen rond de 9 graden en de zuidenwind neemt toe naar matig tot (vrij) krachtig.

De komende dagen is het nog afwisselend weer waarbij het op donderdag weer erg nat kan worden. Morgen valt er ook geregeld regen en motregen, maar woensdag en vrijdag lijken dan weer droog te verlopen. In het nieuwe weekend lijkt de hogedruk dan echt voet aan wal te krijgen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Rainbow
Een fraaie regenboog gezien door mijn mobiel. Deze bui produceerde ook één bliksemontlading.