'Bad Grandpa-acteurtje is geboren exhibitionist'

Jackson Nicoll, de inmiddels 11-jarige acteur die in de komedie Bad Grandpa de rol van kleinzoon speelt, is een geboren exhibitionist. Dat zegt regisseur Jeff Tremaine voor de camera van Novum Nieuws. "Hij trok altijd zo gauw hij kon zijn kleren uit en liep dan rond in zijn onderbroek."

Bad Grandpa gaat over een oversekste oude man, gespeeld door een met latex protheses volgeplakte Johnny Knoxville, die tegen wil en dank met zijn kleinzoon een roadtrip door de Verenigde Staten maakt. De twee raken verzeild in allerlei vreemde en komische situaties.

Zo is in de film te zien hoe Nicoll, verkleed als meisje met een enorme blonde pruik, deelneemt aan een schoonheidswedstrijd. Het begint met een zoet dansje maar ontaardt al gauw in een vunzige stripact. Daarbij was het een onverdeeld voordeel dat Nicoll er geen probleem mee heeft schaars gekleed door het leven te gaan.

"We hebben er wel op gehamerd dat hij die dans zo goed mogelijk moest leren", vertelt Tremaine. "Het is niet grappig tenzij het heel professioneel gedaan is, dus het mocht er niet halfbakken uitzien. Jackson nam zijn act heel serieus en vond het geweldig om al die veel te fanatieke moeders in de maling te nemen."

Bad Grandpa draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.


De trailer voor Bad Grandpa voor alle liefhebbers!