Vervolg Fight Club komt in stripvorm

De 51-jarige Amerikaanse schrijver Chuck Palahniuk, onder meer bekend van de moderne klassieker 'Fight Club', heeft bevestigd dat er een vervolg op het in 1999 verfilmde verhaal gaat komen in de vorm van een reeks stripboeken.

Dat schrijft het AD dinsdag. In een vraaggesprek met fansite chuckpalahniuk.net vertelt hij momenteel om de tafel te zitten met tekenaars van Marvel, DC en Dark Horse. Palahniuk legt uit dat het verhaal niet nogmaals wordt verteld, maar dat de stripboeken een vervolg zullen worden:

"Het zal waarschijnlijk een serie aan stripboeken worden die het verhaal tien jaar na het ogenschijnlijke einde van Tyler Durden oppikken. Tyler vertelt nu het verhaal, zich in Jack schuilhoudend, een comeback voorbereidend. Jack heeft geen idee, Marla is verveeld. Hun huwelijk is gestrand op de rotsige kusten van midlifecrisis en randstedelijke saaiheid."

"Pas als hun kleine zoontje gekidnapt wordt nadat Tyler zich weer heer en meester maakt van Jacks lichaam, gaat Jack voor het eerst in tien jaar weer op in de wereld van Mayhem."