FOK! wat een weer... Zonnig

Welkom! Het was toch wel verrassend te noemen dat de zeewind gisteren uitbleef en daardoor bleef het op het strand de hele dag rond de 22 graden. Elders liep het kwik op tot maximaal 26 graden. Helemaal helder was het niet, want er waren toch wel wat stapelwolken en er zat hogerop ook veel sluierbewolking.

Ook vandaag is er weinig nieuws onder de zon, want de zon schijnt en dat zal ze de hele dag blijven doen. Er wordt wat drogere lucht aangevoerd zodat het er wat blauwer uit zal zien dan gisteren. Veel wind staat er niet en met 20 tot 26 graden is het gewoon heerlijk weer. Ook morgen en dinsdag houden we dit weerbeeld vast, al is het wel zo dat het iets koeler gaat worden. Op woensdag verschijnt er wat meer bewolking en zakt het kwik nog iets verder. Het blijft hoe dan ook volledig droog.

Op de Balkan wemelde het van de onweersbuien. Dit is het enige wat er gisteren gebeurde in Europa.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

-
Een vriend verhuist eerdaags naar deze plek in Haarlem toe en dat wil zeggen.....

 -
...dat ik toch wel wat foto's verwacht!