Groepseks kost tienermeisje schoolcarrière

Een 18-jarige scholiere aan het Bishop Burton College in het Engelse East Yorkshire was bijna van school getrapt na een vrijpartij met drie hitsige knapen. Omdat ze na de seks spijt zou hebben gekregen en de jongens aanklaagde wegens verkrachting, heeft ze de school schade berokkend.

Het meisje leerde de jongens kennen in september vorig jaar. Volgens haar namen de knapen, van 20 en 21 jaar, haar rond 4 uur 's nachts mee naar een slaapkamer. De jongemannen namen naar verluidt haar sleutels en telefoon af. Een van hen vroeg of ze zin had in een kwintet, seks met zijn vijven dus, maar daar had ze geen zin in. "Rot op!", riep ze, en de vierde man vertrok met de staart tussen de benen.

Om beurten werd het meisje door de jongemannen gepenetreerd. Later gaf ze de jongens aan bij de schoolleiding, maar die gaf niet thuis. Sterker nog, omdat ze niet in details wilde treden, plofte enkele dagen een brief van de school op de mat. Ze was niet meer welkom op de school, omdat ze de school in diskrediet zou brengen. Hierdoor werd ze gedwongen het verhaal op te biechten aan haar ouders, die haar aanraadden naar de politie te gaan.

Deze week dient de rechtszaak tegen de drie mannen. Allen worden aangeklaagd wegens aanranding door penetratie. "Onzin", aldus hun verdediging. "Je ging volkomen vrijwillig met die mannen mee en alles wat er gebeurd is met hen werd gedaan met toestemming", vertelde advocaat Paul Genney in de rechtszaal. "Volgens mij was je gekwetst omdat ze je uitlachten."

Tijdens de zitting zijn ook videobeelden van de toenadering tot het meisje getoond. Volgens haar zou ze hierop zijn geduwd, maar daaraan wordt getwijfeld. Volgens de verdediging is hierop juist te zien dat ze lachte en vrijwillig met de mannen meeging. De rechtszaak is nog altijd gaande.